LEDARSKAPSCOACHING   

CHEFSHANDLEDNING   

IDROTTSCOACHING / MENTAL COACHING

Master Practitioner Coach Po Lindvall

Casual Business Meeting
Casual Business Meeting

Chefshandledning

I smågrupper om 3-6 ledare / chefer.

Chefs eller ledarhandledning 6 x 2,5 tim

Via zoom eller hos er (vanligen när alla deltagare är från samma organisation)
Pris: 19 995 kr exkl. moms
Ta med kollegorna – gå 3 för 2!

Affärsmöte

Coaching individuellt

Den individuella coachingen av av chefer och ledare i olika funktioner inom näringsliv och offentlig förvaltning har samma syfte som grupphandledningen men med mer individualiserat utvecklingsfokus.

 

Gå och se coaching, där coachen är med och observerar och sedan genomför coachingsamtal ger den extra effekt som gör att klienten får hjälp att ta de sista stegen i sin utveckling.

Affärsmöte
kritning Hands

Idrottscoaching /
Mental coaching

Den individuella coachingen av toppidrottare i klubb- och landslag syftar till att stödja idrottarens utveckling genom coaching baserat på prestationspsykologi, kognitiv beteende coaching och mental tuffhetsträning. 

Denna typ av coaching kan även tränare ha stor nytta av!

 

Gå och se coaching, där coachen är med och observerar och sedan genomför coachingsamtal ger den extra effekt som gör att klienten får hjälp att ta de sista stegen i sin utveckling.

Bild 2019-03-05 kl. 16.51.jpg

Po Lindvall

Doktorand och Master Practitioner Coach med inriktning mot ledarskap och ledarskapsutveckling med mer än 3500 coachingtimmar, och ännu fler timmar inom teamcoaching.

Po har varit mental coach för toppidrottare, proffs och flera landslag och tar emot några idrottare och något landslag då tid finnes. 

Po har mycket stor kunskap om coachingbranschen då han var Vice President Research i EMCC Global 2012 - 2015 och ordförande i EMCC Sverige 2012 - 2014. EMCC, European Mentoring and Coaching Council, är den största branschorganisationen för coacher och mentorer i Europa.

 

Po är författare till Coachologi; laganda, lust och lönsamhet (2005), samt nyligen skrivit manus till VM-Resan: Vägen är målet (2018), om prestationspsykologi inom idrotten. Under tiden som VP Research i EMCC Global var Po även redaktör till tre forskningskonferens böcker och ansvarig för International Journal of Mentoring and Coaching.

 

Under 2022 skriver Po på två artiklar för publicering i vetenskapliga journaler. Den första handlar och det Coachande Ledarskapet och den andra om vad som krävs för att ledarskapsutveckling skall leda till resultat på riktigt!

Chef v/s Coach, om ledarskap i framgångsrika organisations-kulturer (planerad utgivning 2022)

Certifierad av EMCC på den högsta nivån, EIA Master Practitioner Coach, från 2011 - 2021. En certifiering som jag i nuläget inte förlänger då jag anser att kraven för certifiering försvagats och fokuserar istället på min doktors- avhandling. 

Bild 2019-03-05 kl. 16.51.jpg