top of page

OM OSS

Managementkonsulter, ledarskapstränare, coacher och forskare är vad vi titulerar oss. Vår huvudinriktning är ledarskaps- och organisationsutveckling, med huvudinriktning att utveckla framgångskulturer.

Po porträtt 2022.png
Po Lindvall, forskare, ledarskapstränare och coach

Ledarskapsutvecklare, Master Practitioner Coach, doktorand i ledarskap och ledarskapsutveckling på UWTSD (University of Wales: Trinity St David) 

 

Idrottspsykolog och mental coach till flera landslag, hockeyproffs, världsmästare och elitidrottare sedan 1994.

 

Författare till flera böcker och vetenskapliga artiklar: "Creating a coaching culture", 2014, i International Journal of Mentoring & Coaching och "Boss v/s Coach: From conventional to post-conventional leadership", 2022, publicerad i International Journal of Coaching Psychology. 

 

Böcker: "Coachologi; laganda, lust och lönsamhet" (2005),  "VM-Resan: Vägen är målet" (2018), tillsammans med den flerfaldiga världsmästaren Jörgen Kruth om prestationspsykologi inom idrotten.  Skriver på boken Chef v/s Coach, om ledarskap i framgångsrika organisations-kulturer (planerad utgivning 2023).

Vice President Research i EMCC 2012 - 2015 och ordförande i EMCC Sverige 2012 - 2014 och med ledarerfarenheter sedan 70-talet inom idrott och företagande.

Associerade Coacher & Licensierade Coacher

Vi samarbetar med flera coacher, ledarskapstränare och management konsulter i större uppdrag. Ledarskapstränare som är Certifierade Licenstagare på Coach2Lead-programmen kan även genomföra dessa själva.

Alla vi samarbetar med har akademiska meriter och erfarenhet av olika typer av ledande positioner.

Certifierade Licenstagare sökes....!!

Är du intresserad av att bli en av våra Certifierade Licenstagare med rätt att genomföra COACH2LEAD™ internt i din organisation eller externt som fristående ledarskapstränare? Ta kontakt med Po Lindvall via mail för mer information eller möte: po@coach2lead.se

COACH2LEAD™ är ett modulbaserat program som vi vill sprida till fler Certifierade Licenstagare ledarskapstränare, coacher och konsulter runt om i landet. Vi genomför utbildning och träning för att dessa skall kunna leverera med förståelse för den evidensbas som ligger till grund för programmet, de kunskaper och de färdigheter som behövs för att skapa ledarskapsutveckling på riktigt!

bottom of page