OM OSS

Managementkonsulter, ledarskapstränare, coacher och forskare är vad vi titulerar oss. Vår huvudinriktning är ledarskaps- och organisationsutveckling, med huvudinriktning att utveckla framgångskulturer.

Po Lindvall föreläser om coachande ledarskap
Po Lindvall, forskare, ledarskapstränare och coach

Doktorand och certifierad av EMCC på den högsta nivån, EIA Master Practitioner Coach. Vice President Research i EMCC 2012 - 2015 och ordförande i EMCC Sverige 2012 - 2014 och med ledarerfarenheter sedan 70-talet inom idrott och företagande. Författare till Coachologi; laganda, lust och lönsamhet (2005), samt nyligen skrivit manus till VM-Resan: Vägen är målet (2018), om prestationspsykologi inom idrotten...  och Chef v/s Coach, om ledarskap i framgångsrika organisations-kulturer (planerad utgivning 2021).

Associerade Coacher & Licensierade Coacher

Vi samarbetar med flera coacher, ledarskapstränare och management konsulter i större uppdrag. Ledarskapstränare som är Certifierade Licenstagare på Coach2Lead-programmen kan även genomföra dessa själva.

Alla vi samarbetar med har akademiska meriter och erfarenhet av olika typer av ledande positioner.

Certifierade Licenstagare sökes....!!

Är du intresserad av att bli en av våra Certifierade Licenstagare med rätt att genomföra COACH2LEAD™ internt i din organisation eller externt som fristående ledarskapstränare? Ta kontakt med Po Lindvall via mail för mer information eller möte: po@coach2lead.se

COACH2LEAD™ är ett modulbaserat program som vi vill sprida till fler Certifierade Licenstagare ledarskapstränare, coacher och konsulter runt om i landet. Vi genomför utbildning och träning för att dessa skall kunna leverera med förståelse för den evidensbas som ligger till grund för programmet, de kunskaper och de färdigheter som behövs för att skapa ledarskapsutveckling på riktigt!